top of page
shutterstock_2053032794 [Omgezet].png

Over ons

THE CANDYVILLE COMPANY

The history

The Candyville Company is ontstaan op basis van 2 andere bedrijven, Euro-Sweets en Oeyen, die de oorsprong gevormd hebben van de productie van de 'Rode Hamers'. De geschiedenis gaat terug tot 1919. Eerst werd er met de hand geproduceerd en daarna met speciaal ontworpen machines. De oudste machine nog steeds in werking, is een Hansella uit 1954.

Vroeger werden er verschillende vormen van lollies geproduceerd: vierkante, ronde en ovale. De vierkante was de meest populaire en is nu degene die je nog kan verkrijgen bij Candyville.

In de loop der jaren werden er meer en meer andere snoepproducten toegevoegd. Van fondant tot guimauve, van dextrose tot suikerbonen.

Vandaag staat the Candyville Company voor lekkere snoep, een beetje apart en vooral voor de speciale momenten in het leven.

Met het nieuwe merk Papa Chocolat willen we die speciale momenten nog meer luister geven: geboorte, communie, huwelijk, of ... zo maar. Suikerbonen, dragees, confetti, marbles: ze smelten niet in de hand, maar in de mond!

volledige afbeelding chocolatville.png
blauwe lucht.jpg
KOOKKETEL.jpg

THE CANDYVILLE FACTORY

The mission

"Wij willen kwalitatieve lollies produceren met een nostalgisch gevoel maar, vooral met een fijne smaak en authentiek uiterlijk."

PAPA CHOCOLAT suikerbonen

Papa Chocolat is trendsetter op de markt van suikerbonen, dragees en andere geboorte- en feestsnoep

De suikerbonen van Papa Chocolat en de snoep van Candyville vullen mekaar perfect aan. Zowel que product en kleur als qua gebruiksmoment is er steeds plaats voor beide producten bij elke gelegenheid en elk feestje.

Kijk vlug op onze assortimentspagina's of op de webshop om het hele gamma te ontdekken.

PC-Deluxe-101mm (002)_InPixio.png
PC kerst (rood).png
Logo1.png
Valentijnlogo copy.png

CANDYVILLE EN DE SPORT

Sponsoring vrouwenvoetbal team Lyra-Lierse

Candyville tekent present op en naast het voetbalveld.

Met een leuke knipoog naar sport en beweging, wil Candyville zijn engagement tonen naar de actieve lokale sporters.

ploeg geel.jpg
paneel voetbal Lyra.jpg

Like &
Follow

Order
Now

Contact
Us

bottom of page