top of page

The CANDYVILLE GAZETTE

NIEUW: LACASITOS

the candyville gazette.jpg

The Candyville Company brengt een nieuw, maar toch reeds lang bestaand snoepje uit Spanje op de Benelux markt. Lacasitos zijn heerlijke en vooral kleurrijke lentilles of confetti snoepjes. Een gesuikerde dragee met melkchocolade vulling in een fris vrolijk kleurrijk kleedje. Lacasitos is marktleider in dit segment in Spanje en wordt in veel andere Europese landen verdeeld. De lentilles worden in handige doosjes gebracht, met een doosje als schrijfstift, met poppetjes van Paw Patrol en Peppa Pig, maar ook verwerkt in chocoladerepen en leuke chocolade parapluutjes. Voor elk en voor elk moment wat wils. Smullen maar!

lacasitos-chocolate-granel.jpg

NEWs FLASh
Prijsevolutie cacao 2024

the candyville gazette.jpg

Zoals al langere tijd in de pers verschenen is, stijgt de prijs van cacao tot recordhoogten! Cacao is grondstof voor onze heerlijke chocolade. Die gebruiken we in onze suikerbonen en nog vele andere lekkernijen. We proberen de prijsstijgingen binnen de perken te houden, maar hou er rekening mee dat alle chocoladeproducten in de markt, dus ook die van ons, wel eens fors duurder zullen kunnen worden. Wij zijn in elk geval genoodzaakt onze prijzen per 1 mei aan te passen. Wel met de belofte om ze driemaandelijks te herzien met de hoop dat ze terug zullen dalen.

3x KAMPIOEN!!!

the candyville gazette.jpg

Candyville steunt de vrouwenvoetbalploeg van Lyra-Lierse.
Zij werden in seizoenen 21-22 én 22-23 kampioen. En nu ook dit seizoen 23-24. Dus 3 x Proficiat!
Ze blijven maar winnen: een reeks van meer dan 60 ononderbroken overwinningen! Wauw!

 

ploeg geel.jpg
geel shirt.jpg
243542794_846697649344936_8105601839419422590_n-800x450.jpg
paneel voetbal Lyra.jpg
the candyville gazette.jpg

CONFETTI XXL

confetti XXL blauw doos met product.jpg

Naast de mini confetti en confetti stelt Papa Chocolat als eerste op de markt nu de grote versie voor. 
Een 2 cm ronde dragee met verrassende kern van witte chocolade in een dun jasje van pure chocolade en omhuld met een krokant laagje suiker. In moderne matte uitvoering en 5 aangename kleuren.

 

confetti xxl blauw per 5.jpg

Nieuwe Catalogus

the candyville gazette.jpg

Voor de eerste keer sinds ons bestaan,  hebben we een gedrukte catalogus uitgebracht. Met ons actueel assortiment volledig in beeld gebracht. Als je 'em nog niet ontvangen hebt, vraag 'em gewoon aan.

Er zijn ook nieuwe stalendoosjes, zowel van de suikerbonen, als van alle andere dragees en snoepjes.
 

bottom of page